HTML

Játsszunkvazze!

Kezdő játékostól kezdő játékosnak a Nintendo Wii-ről. A gépezetről, tartozékokról, játékokról nem hivatalos hangnemben.

Friss topikok

Címkék

Mint korábban szó volt róla, 2013-ban is jönnek kedvenc konzolunkra játékok. Igaz, ezek száma jelenleg igen elenyésző, de akkor is jó jel, hogy akad valami. Nézzük akkor, melyek azok a játékok, melyek jelen állás szerint idén kerülnek piacra.

THE CROODS: PREHISTORIC PARTY (várható megjelenés: 2013. március)

A Dreamworks új animációs fimjének a The Croods-nak készül egy játékváltozata is, mely WiiU mellett Wii-re is megjelenik. Piros pont érte. A játék a képek és az eddig olvasottak alapján egy közel 30 minijátékot tartalmazó szoftver lesz, amit egyedül vagy társasággal játszhatunk. Őskori mulatságoknak nézünk elébe (csak Fréfi és Béni nélkül), reméljük meg is felel az elvárásokank.

thecroods1.jpg

thecroods2.jpg

 

 

 

WE SING 80s (megjelenés: 2013. február, egyenlőre csak az USA-ban).

A karaoke játék újabb verziója régi dallamokkal. Sajnálatos módon úgy néz ki, az európai kontinens nem részesül a 80-as évek nyújtotta torokművelésben, mivel az eddigi hírek szerint csak az óceánon túlon (mármint az amerikai kontinensen) fog megjelenni a játék. Reméljük időközben meggondoja magát a kiadó, és rájön, érdemes megpróbálkozni az óceán másik oldalán is eladni a terméket.

 

 

YOUNG JUSTICE LEGACY (megjelenés: 2013 első negyedév).

A nagy kérdés. Egyes helyeken azt látni, hogy érkezik Wii-re, de ennek a hivatalos honlapon (http://www.youngjusticelegacy.com) nem sok megerősítését találtam. A játék egy rajzfilmsorozat hőseit tartalmazó (vélhetően) árkád game lesz, ahol kiválasztott karaktereddel püfölheted agyon az ellenfeled (akit remélhetően nem csak a mesterséges intelligencia irányíthat, hanem másik játékos is). A megjelenésnek pontos dátuma nincsen, legutolsó infók szerint 2013 első felében várható. Majd meglátjuk mi lesz belőle... 

Címkék: Címkék

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jatsszunkvazze.blog.hu/api/trackback/id/tr445008084

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása