HTML

Játsszunkvazze!

Kezdő játékostól kezdő játékosnak a Nintendo Wii-ről. A gépezetről, tartozékokról, játékokról nem hivatalos hangnemben.

Friss topikok

Címkék

Kezdjük az évet egy tartozék ismertetésével. Szándékosan választottam olyat, melyről röviden lehet értekezni, nehogy a szilveszteri bulizások okozta fáradtság miatt sokat kelljen olvasni.

Szóval, a Remote után a másik legfontosabb kiegészítő a Nunchuck irányító.

nunchuck1.jpegAz eszköz két módon csatlakozik a Wii konzolhoz. Egyrészt vezetékkel összekapcsolja az ember a Remote irányítóval (annak alján van egy csatlakozó nyílás, oda kell behelyezni a Nunchuck vezeték végét), így azon keresztül érzékeli a rendszer. Másik lehetőség, ha vezeték nélküli típust veszünk (ami természetesen drágább is), így közvetlen kapcsolat létesül a konzol és irányító között. 

A Nunchuck felépítése a következő: a tetején található irányító botocskával mozgásirányt tudunk végeztetni a játékban a karakterekkel. Két gomb is található rajta. A felső, kis kerek a "C" gomb, míg az alsó, nagyobb és szögletes a "Z" gomb.

nunchuck2.jpeg

Az alapcsomagban a konzol és Remote mellé mindig kerül egy Nunchuck is. További Remote irányítók beszerzése esetén erősen ajánlott ennek a kis aranyosnak a beszerzése is, mivel a legtöbb Wii játék ennek a meglétét is igényli. Árban általában 5500-7000 forint között található meg, természetesen ez a Nintendo által gyártottakra vonatkozik, utángyártott ennél 1000-2000 forinttal, vagy akár még olcsóbban is beszerezhető. Azonban ne feledjük: az utángyártott sosem éri el az eredeti termék minőségét!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jatsszunkvazze.blog.hu/api/trackback/id/tr734990360

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása