HTML

Játsszunkvazze!

Kezdő játékostól kezdő játékosnak a Nintendo Wii-ről. A gépezetről, tartozékokról, játékokról nem hivatalos hangnemben.

Friss topikok

Címkék

Komolyabb szösszenet helyett a mai napon inkább pár érdekes, hasznos információval látlak el benneteket. Néha erre is szüksége van az embernek.

 

HIVATALOS MAGYAR NINTENDO OLDAL

Ha véletlenül még nem fedeztétek volna fel, akkor most tudatom veletek: létezik magyarországi oldala a Nintendo-nak, ez (milyen meglepő) a www.nintendo.hu névre hallgat. Hírek, érdekességek, fontos infók, minden, ami Nintendo. Saját blogot is üzemeltetnek.

 

DECEMBERI WII JÁTÉK AJÁNLÓ

Mi a közös Jack Sparow kapitányban, Harry Potterben, Batmanban és Indiana Jonesban? Az én megoldásom: mindegyik filmhős filmjeiből készült LEGO játék (PC-re és konzolra is). A sorba beáll a decemberre ajánlott Wii játék, mely november végén jelent meg az európai piacon. Ez a LEGO The Lord of the Rings. Jókat hallani róla, a kritikusok nem húzzák le, és különben is: LEGO emberek! Akár karácsonyi ajándéknak is megfelel! Kis kedvcsináló videó:

 

FIGYELJ ODA!

Csunyácskának tűnik a játék? Kissé elmosódottak vagy pixelesek a figurák? Lehet, ez annak az oka, hogy nem állítottad be a képernyődet! Mindig figyelmesen lesd megm játékod tokján rajta van / vannak-e a következő jelzések:

supp_screenmods.jpg

Amennyiben nem, akkor a látott minőség marad. Az első kis kép azt jelenti, 60Hz-re emelheted a képminőséget (ehhez nem szükséges plusz eszközt venni, elvileg az alapcsomag vezetéke megfelel). Az EDTV/HDTV a Wii maximális minőségét jelzi, ehhez már külön vezeték beszerzése szükséges, érdemes erről az eladókat megkérdezni!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jatsszunkvazze.blog.hu/api/trackback/id/tr254961609

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása