HTML

Játsszunkvazze!

Kezdő játékostól kezdő játékosnak a Nintendo Wii-ről. A gépezetről, tartozékokról, játékokról nem hivatalos hangnemben.

Friss topikok

Címkék

Üdvözöllek kedves Olvasó!

Blogom első bejegyzése ez. Röviden le is írom, mire számíthatsz. Szóval nemrégiben egy Nintendo Wii boldog társtulajdonosa lettem. Óvatos kutatómunkám során azt vettem észre, a megjelenő Wii-U árnyékában nagyon nem foglalkozik senki ezzel a korosodó, de még mindig nagy játékélményt nyújtó szerkezettel.

Gondoltam egye fene, nekivágok, van pár szabad percem, hátha ezzel segítek valakinek/valakiknek. Mert a döntés nem egyszerű, sok a rivális konzol, továbbá a jó öreg PC-ről sem szabad megfeledkezni. Éppen ezért nem árt, ha egy kezdő Wii tulajdonos leírja első tapasztalatait, benyomásiat, játékélményeit. Igyekszem objektívan hozzáállni a feladathoz.

 Lássunk is hozzá! A következő írásban megnézzük, hogyan érdemes beszerezni a 2006. decemberében útjára indított Nintendo Wii-t.

Címkék: Címkék

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jatsszunkvazze.blog.hu/api/trackback/id/tr904959556

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása