HTML

Játsszunkvazze!

Kezdő játékostól kezdő játékosnak a Nintendo Wii-ről. A gépezetről, tartozékokról, játékokról nem hivatalos hangnemben.

Friss topikok

Címkék

Ez egy nagyon fontos dolog, amit érdemes már az elején tisztázni, ha Wii-t vesz az ember. Nem kell megijedni, még rengeteg játékot lehet beszerezni hozzá, mind újonnan, mind használtan. A Wii U megjelenésével várható kisebb árcsökkenés, illetve, hogy egyre kevesebb játék lesz forgalomban (arról már nem is beszélve, hogy várhatóan alig-alig fog már valami erre a konzolra megjelenni, de remélem tévedek).

Szóval: melyek legyenek első Wii játékaink?

Azért a többesszám, mert ha az ember jól vásárolt, akkor minimum már egy játék boldog tulajdonosa. Ez attól függ, mely csomagban vette meg a konzolt. Mert akár a Mario Kart, akár a Zelda, akár a Wii Sport Resort, akár a Sonic és Márió olimpiai minijátékgyűjtemény, akár a családi kiadásban lévő Wii Party és Wii Sport került az ember tulajdonába, jól járt. Ezeket a cég választotta ki így, mivel a legnépszerűbb termékek közé tartoznak. Arról nem is beszélve, hogy ezek (talán a Zelda kivételével) mind-mind többjátékos módban is játszhatóak, egyből terhet rakva az emberre, hogy vegyen még egy Wii Remote Plus irányítót (ami erősen ajánlott, mint korábban mondtam).

A Mario Kart nevéből is adódóan gokart és egyéb járművekkel való versenyzés a mesterséges intelligencia és/vagy barátok ellen. A Zelda wii-s vertiója (kettő is van, sajnos nem tudom, melyiket adják a játékcsomagba) a kalandjátékosoknak igazi gyöngyszem, mind grafikai tudásban, mind összetettségében. A Wii Sport Resort az egyik legjobban keresett név, remek minijátékokat tartalmazó sportcsomagocska. A Mario & Sonic at the London 2012 Olimpic Games két nagy kedvenc és barátainak összecsapása a londoni olimpia egyes versenyeiben. A Wii Party is az egyik legjobb játékok között emlegetett szoftver. Rengeteg minijáték, egymás ellen, egymással közös célért. Felejthetetlen élményt biztosít a család számára, kicsiknek és nagyoknak egyaránt. A Wii Sport a korábban emlegetett Sport Resort elődjének kell tekintenünk, a maga kevés játékmódjával. Itt olyan alapsportokat próbálhatunk ki, mint box, baseball, golf, bowling, tenisz. Alacsony kínálat, de jópofa játékélmény.

Őszintén szólva magam sem tudnék kezdésnek jobb játékokat kitalálni. Családosoknak mindenképpen a Wii Party és Sport Resort a kötelező (esetleg Mario Kart)! Ha azonban az a csúfság esne meg, hogy csak magadnak vetted a konzolt, akkor Zelda.

Természetesen a jövőben az általam beszerzett játékokról fogok részletes ismertetőt tartani, amiben minden infót igyekszem beletenni, amit érdemesnek és hasznosnak tartok.

Címkék: Címkék

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jatsszunkvazze.blog.hu/api/trackback/id/tr474969359

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása