HTML

Játsszunkvazze!

Kezdő játékostól kezdő játékosnak a Nintendo Wii-ről. A gépezetről, tartozékokról, játékokról nem hivatalos hangnemben.

Friss topikok

Címkék

Új tag a csapatban!

Bizony ám! Mostantól ketten fogjuk irkálni itten az okosságokat! Nagy tapsot és sok biztatást kérek új kolleginánknak: wakamano-nak!

 

2013-ban lesz új Wii játék?

Bár sokan temetik, azért még él a remény, mivel 2013-ban is meg fognak jelenni játékok a Wii konzolra, WiiU ide vagy oda. Hogy mik lesznek ezek? Erről majd később. Még egyszer: lesz új Wii játék 2013-ban!

Játékteszt pontrendszerem

Túl vagyok az első játékteszten, de a pontrendszerről azért mondanék pár szót. Mint láttátok a grafikára és a játékélményre külön pontokat adtam 10-es skálán értékeltem. Az összegző pontszám ennek a két pontnak az átlaga lesz mindig (10-es skálán). De lássuk, mint is jelent nálam ez:

9-10: VEDD MEG! Miért nem vetted már meg? Kihagyhatatlan darab! Ennél jobb játékot nem fogsz találni!

7-9: AJÁNLOM. Kellemes kikapcsolódást jelent (családnak vagy egyénnek). A játékélmény jó és a grafika is átlagos vagy átlag feletti, bár pár apró hiba azért becsúszott. De mindenkivel megeshet.

5-7: ÁTLAGOS. Valami nem kerek. Vagy a játékélményt rontja el a grafika, vagy a kellemes (esetleg kimagasló) grafika mellé csapnivaló játék jött létre. Előbbi vagy utóbbi, de valami miatt hiányérzete van az embernek. Ezzel nem azt mondom, hogy rossz, de egy kis javítással még jobb játék lehetett volna.

3-5: CSALÓDÁS. Ez nem jött össze. A játéknak komoly hibái vannak és a grafika sem üti meg az átlagot.

2-3: EZMIEZ? Szerintem elég jól leírja a kérdés, milyen játék fog ide kerülni.

1-2: VISSZAMENNYÉ!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jatsszunkvazze.blog.hu/api/trackback/id/tr124985415

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása