HTML

Játsszunkvazze!

Kezdő játékostól kezdő játékosnak a Nintendo Wii-ről. A gépezetről, tartozékokról, játékokról nem hivatalos hangnemben.

Friss topikok

Címkék

Újabb találat! A Disney csapata a Skylandershez hasonló játékcsomagot készül piacra dobni, melynek megjelenése 2013 júniusára várható. Szóval aki nem szereti élvezni a nyarat, annak itt az újabb csemege, ami végett bezárkózhat a szobába játszani. A többek között Wii-re és Wii-U-ra is megjelenő játékról itt a hivatalos oldalon is megnézhető videó.

A Disney Infinity-re hallgató játék alapcsomagja a játék mellett három figurát, és azok szinkronizálására alkalmas eszközt fog tartalmazni. Természetesen a későbbiek során több figura is piacra fog kerülni (a Disney által alkotott világokból), melyeket megvéve a játékba szinkronizálhatjuk. A hivatalos oldalról eddig az olvasható ki, hogy a minden karakternek lesz alappályája (többnek, mivel egy univerzumból jön meg fog egyezni), amin kipróbálhatjuk magunkat. Illetve emellett lesz egy úgynevezett Toy Box rész/mód, melyben az alappályákon (illetve gondolom majd internetről ingyen/pénzért) megszerzett épületek, karakterek, egyebek összekutyulhatóak, és (a készítők elmondása szerint) saját magunk által készített kaland/akció/sorban állás részesei lehetünk. Erre mondjuk rettentő kíváncsi leszek, hogyan fogják megoldani, illetve mennyire engedik majd szabadon alkotni az embert.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jatsszunkvazze.blog.hu/api/trackback/id/tr325027631

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása